Muzieklessen

Het online aanmeldingsformulier is voor het aanmelden voor muzieklessen en het koor, maar ook voor het aanvragen van een proefles.

Aanmelden voor gitaarles

De gitaar is één van de meeste bespeelde instrumenten ter wereld. Niet voor niets hoor je in bijna elke muziekstijl het geluid van een gitaar. In de lessen kunnen we aan de slag met allerlei mogelijkheden die de gitaar te bieden heeft. Of je nou wilt leren soleren, meespelen met je favoriete liedjes en artiesten, jezelf of anderen wilt leren begeleiden of je eigen liedjes wilt leren schrijven, het is allemaal mogelijk. Samen met de leerling wordt gekeken wat hij of zij graag wil leren en in de lessen wordt hier op een passende manier aandacht aan besteed.

Aanmelden voor pianoles

In de pianoles leer je de piano te gebruiken als begeleidingsinstrument. Hiermee bedoelen we niet alleen het begeleiden van jezelf of anderen maar ook het spelen in een band. De nadruk ligt op popmuziek, dit kunnen zowel liedjes van nu zijn als liedjes van vroeger. In de lessen hoeft niet alleen aandacht besteed te worden aan liedjes van anderen. Wanneer je ambities liggen bij het schrijven van je eigen liedjes kunnen we daar ook mee aan de slag.

Tarieven muzieklessen

Alle prijzen zijn per persoon per maand en een lesjaar bestaat uit 10 maanden. Let op! Personen ouder dan 21 jaar betalen 21% btw over het lesgeld.

  • Privéles                 (30 minuten per les)                        € 58,00
  • Duo wekelijks                 (30 minuten per les)                        € 43,50
  • Privé om de lesweek      (30 minuten per les)                        € 43,50
  • In duo om de lesweek   (30 minuten per les)                        € 29,00