KERST SING ALONG 2019

Wat ons betreft was het een geslaagde avond! En ook voor herhaling vatbaar! We konden door de vrijwillige bijdrage aan de Kerst Sing Along 55 euro overmaken aan de voedselbank.

Hieronder deel ik een foto van mijn beide koren door elkaar: ‘Just Sing’ van de dinsdagavond en ‘Sing Along’ van de woensdagavond.

GAAN VOOR GOUD – DE MUSICAL

Ik ben afgelopen schooljaar gevraagd als dirigente bij de musical Gaan voor Goud van de Laarkerk. Een leuk en positief project. Laagdrempelig met mensen bezig met zingen en acteren. Daar hou ik van!

Dit is de link vanuit de organisatie: https://www.pknanloozuidlaren.nl/1168-musical-gaan-voor-goud

Kars Denkema heeft de liedjes bedacht, samen met Marco Breemhaar. Voor het schrijven van de arrangementen voor het koor hebben we de liedjes verdeeld. Afgelopen september ben ik met het koor van start gegaan met het instuderen van de liedjes. Alles moet uit het hoofd, en dat is een hele klus! Na de kerstvakantie gaan we samen met het toneel repeteren, zodat we 6, 7 en 8 maart een mooie voorstelling kunnen geven!

Er is in de Oostermoer ook een krantenartikel verschenen op 13 november 2019:

 

 

ZANGWORKSHOP 8 & 9 FEBRUARI 2020

Zaterdag 8 en zondag 9 februari 2020 wordt de Rieshoek in Midlaren omgetoverd tot een groene oase. Er worden allerlei workshops aangeboden van yoga tot een workshop handletteren, of het maken van een lamp. Dit jaar staat ‘Sprankels’ in het teken van duurzaam en aandachtig leven. Na de eerste workshopronde en de lunch mag je wat voor jezelf doen of drie kwartier lekker met mij komen zingen. Heel laagdrempelig, iedereen kan mee doen. Zingen geeft energie en een blij gevoel, dus daarna kun je weer lekker opgeladen beginnen aan de tweede workshopronde! Voor aanmelden en meer informatie zie:

Sprankels 8 & 9 februari 2020, het programma is rond!

KERST SING ALONG 2019

Lekker samen zingen. Dat is toch áltijd een goed idee? En als het dan ook nog eens kersthits zijn die we mogen meeblèren… Kerstiger krijg je het volgens mij niet.

Komende dinsdag 17 december is het zo ver! Om 21:00 houden we een Kerst Sing Along in het Grand Café in Zuidlaren. Speciaal voor deze avond is de drankenlijst aangevuld met Glühwein. De muziek zal worden afgespeeld via youtube, waardoor we tegelijkertijd op een groot scherm de teksten kunnen lezen. Het samen zingen zal worden afgewisseld met een uitvoering van een drietal liedjes door het koor ‘Just Sing’.

Graag maken we er samen een gezellige geslaagde avond van. Tot dan!