Popkoren

Aanmelden voor popkoor ‘Just Sing’ en ‘Sing Along’

Zingen is leuk, maar samen zingen nog veel leuker! Als je nog twijfelt of in een koor zingen wel iets voor jou is en of je dat wel kan, meld je dan aan voor een proefrepetitie. Je hoeft geen auditie te doen om bij het koor te mogen en je hoeft van jezelf niet te vinden dat je kan zingen. Zingen leer je door te doen, dus door het wekelijks repeteren met het koor leer je jouw stem steeds beter te gebruiken.

Op dinsdag repeteert het koor ‘Just Sing’. Na een warming up van de stem zingen we verschillende meerstemmige popnummers. De dirigent komt met materiaal, maar het koor heeft ook zeker inbreng in liedkeuze! Met dit koor werken we naar presentaties. Minstens twee keer per jaar treden we op. In 2018 deden we voor het eerst mee aan Vocaal Festival Annen.

Op woensdag repeteert het koor ‘Sing Along’. De vrouwen van dit koor komen op woensdag gezellig samen zingen. Hetzelfde swingende repertoire als het koor ‘Just Sing’, maar zonder de ambitie om op te treden.

UPDATE vanwege Corona vinden de repetities momenteel nog niet live plaats, maar via zoom online. Zodra we weer live aan de slag mogen gaan we weer op zoek naar een ruimte waar we kunnen zingen en ons aan de voorwaarden vanuit de regering kunnen houden. Dan zijn andere vrouwen ook welkom om eens mee te komen.

Tarieven
Alle prijzen zijn per persoon per maand en een les-jaar bestaat uit 10 maanden.

  • Koorrepetities     (90 minuten per week)                         Rond de € 26,00