Popkoren

Aanmelden voor een van de popkoren

Zingen is leuk, maar samen zingen nog veel leuker! Als je nog twijfelt of in een koor zingen wel iets voor jou is en of je dat wel kan, meld je dan aan voor een proefrepetitie. Je hoeft geen auditie te doen om bij het koor te mogen en je hoeft van jezelf niet te vinden dat je kan zingen. Zingen leer je door te doen, dus door het wekelijks repeteren met het koor leer je jouw stem steeds beter te gebruiken.

Repetitie ‘Just Sing’

We hebben op dit moment drie popkoren voor vrouwen. Ze zingen allemaal hetzelfde (soort) repertoire.

Op dinsdag repeteert het koor ‘Just Sing’. Na een warming up van de stem zingen we verschillende meerstemmige popnummers. De dirigent komt met materiaal, maar het koor heeft ook zeker inbreng in liedkeuze! Met dit koor werken we naar presentaties. Minstens twee keer per jaar treden we op. In 2018 deden we voor het eerst mee aan Vocaal Festival Annen. De repetitie is van 20:00 – 21:30 in CKC De Tol (De Hilde 1, Zuidlaren) . (januari 2023: dit koor zit vol)

Op woensdag repeteert het koor ‘Sing Along’. De vrouwen van dit koor komen op woensdag gezellig samen zingen. Hetzelfde swingende repertoire als het koor ‘Just Sing’, maar zonder de ambitie om op te treden. De repetitie is van 20:00 – 21:30 in CKC De Tol (De Hilde 1, Zuidlaren) . (februari 2023: dit koor zit vol)

Omdat ‘Just Sing’ en ‘Sing Along’ al een tijdje vol zitten, zijn we gestart met een nieuw koor op maandag. Lijkt het je leuk om mee te komen zingen op de maandag, dan kun je je hier aanmelden. We repeteren van 19:30 – 21:00 in CKC De Tol (De Hilde 1, Zuidlaren).

Tarieven
Alle prijzen zijn per persoon per maand en een les-jaar bestaat uit 10 maanden.

  • Koorrepetities     (90 minuten per week)                         € 27,00
Vocaal Festival Annen 2018
Vocaal Festival Annen 2019
Vocaal Festival Annen 2023